Opinions of a cyclist: De liefde van mijn leven

Opinions of a cyclist: De liefde van mijn leven

Vandaag is het Valentijnsdag. De perfecte gelegenheid om iets te vertellen over mijn grote liefde. Nu verwacht je waarschijnlijk dat mijn mooie Cube racefiets de liefde van mijn leven is. Uiteraard zijn Cubie en ik twee handen op één buik. Soms is er sprake van een haat-liefde-verhouding maar als het erop aan komt, kunnen we samen de hele wereld aan. Toch is er iemand anders. Mijn soulmate. De échte liefde van mijn leven.

En dat is Ruben. Mijn lieve vriend die ik vier jaar geleden voor het eerst zag tijdens een wel heel toepasselijk evenement: een Valentijns kroegentocht. Destijds mede door mijzelf georganiseerd in de periode dat ik, net als Ruben, nog politiek actief was. Tijdens de kroegentocht zagen we elkaar staan, maar hebben we niet gesproken. Waarschijnlijk was toen nog niet het juiste moment daar. Want een aantal maanden later sloeg de vonk echt over. Dit was na het allereerste gesprek dat we met elkaar voerden. In dit gesprek ontdekte ik dat Ruben mijn soulmate is en ik de zijne. Net alsof het zo moest zijn. Het is en blijft een bijzonder moment als ik er aan terug denk.

Na dit gesprek zijn we eigenlijk nooit meer gestopt met praten en is alles in een ‘sneltreinvaart’ verder gegaan. Zo zaten we een kleine maand later in de Thalys op weg naar Parijs om onze eerste mini vakantie te vieren. En zo’n drie maanden later woonden we al samen in ons appartement. Bizar eigenlijk, maar het voelde goed van beide kanten. Waarom zouden we dan langer wachten?

Nog geen seconde heb ik spijt gehad van deze beslissing. Ruben en ik hebben veelal dezelfde interesses, ontdekken samen graag nieuwe dingen en gaan uitdagingen niet uit de weg. Gelukkig bestaat er ook een aantal verschillen tussen ons, anders zou het wel heel saai worden in onze relatie ;). Zo delen we bijvoorbeeld niet de passie voor het wielrennen, wat ontzettend jammer is. Tenminste, tot op heden heb ik hem er nog niet van kunnen overtuigen ook op de racefiets te stappen. Maar wat niet is, kan nog komen natuurlijk!

Toch weten we elkaar altijd aan te vullen en steunen we elkaar door dik en dun. Wat er de komende tijd ook allemaal mag gebeuren, ik heb er alle vertrouwen in dat we samen weer op onze pootjes terechtkomen. Zolang we ons hart maar blijven volgen. Dit maakt dat ik Ruben als mijn soulmate zie. De echte liefde van mijn leven.

Fijne Valentijn!

Groetjes,
RosalieGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *